Inschrijving Jongens 2021-2022

dinsdag 6 april 2021

Beste Voetbalvrienden,

Het huidige seizoen loopt stilaan naar het einde en het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 komt er weeral aan! Het was een heel speciaal seizoen, maar gelukkig konden de meeste jeugdspelers wel blijven voetballen. Hopelijk verloopt volgend seizoen opnieuw normaler en kunnen we corona snel achter ons laten zodat we terug vrijuit kunnen voetballen.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen draaien op volle toeren en via deze weg willen we jullie dan ook graag meer informatie geven over de inschrijvingen bij de Jeugd Jongens voor het seizoen 2021-2022. 

Net als vorig jaar zullen we werken met een voorrangsperiode voor bestaande leden. Deze is dit jaar wel korter (tot en met 26 april). We werken met dit systeem omdat we op tijd moeten kunnen inschatten wie blijft en wie niet zodat we op tijd weten hoeveel ploegen we zullen kunnen samenstellen. Vooral bij de oudere categorieën (U15-U21) willen we vragen om tijdig in te schrijven of het ons te laten weten als uw kind beslist om te stoppen of ons te verlaten.

U kan uw kind opnieuw aanmelden via dit formulier.

Het lidgeld blijft behouden op €130 voor bestaande leden, wanneer u betaalt vóór 31 mei. Vanaf 1 juni betaalt u €150. Voor nieuwe leden bedraagt het lidgeld steeds €150. We kiezen er bewust voor om het lidgeld niet te verhogen in deze tijden, hoewel wij als club uiteraard ook de impact van de coronacrisis voelen. Het is echter wel noodzakelijk om lidgeld te vragen zodat wij ons als club kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen en aan de slag kunnen om de kwaliteit van onze infrastructuur en terreinen verder te verbeteren. Wij hopen alvast op jullie begrip hiervoor.

In bijlage vindt u de inschrijvingsbrief met nog eens alle info alsook een overzicht van de trainingsdagen, -uren en -locatie. Wedstrijddagen en uren kunnen wij u helaas nog niet meedelen aangezien deze kalender later wordt opgemaakt door de voetbalbond.

Indien u hierna nog vragen heeft kan u ons uiteraard steeds contacteren op jeugd@noorse.be .

Sportieve groeten,

Het Noorse Jeugdbestuur

Bijlage