Anita Brand nieuwe T1 Noorse Dames

donderdag 1 oktober 2020

De damesafdeling van K. Noorse S.V. gaat het seizoen 2020-2021 in met Anita Brand als T1 van Dames 1 (1e prov.). Anita was jarenlang actief als keepster in de nationale reeksen en was ook enkele malen actief bij de Red Flames. Als trainster was ze meerdere jaren actief in 2e nationale bij Willebroek en in 1e provinciale bij KV Mechelen en Antwerp Girls.

Philip Handig, Kristof Luyckx en Simon Brouwers zorgen voor de continuïteit. We hebben bewust gekozen voor mensen die onze club kennen en bovendien de nodige ervaring hebben in het damesvoetbal.

Bij Dames 2 (4e prov.) maken Serge Jansegers (T1) en Filip Van Aelst (T2) de overstap van de U16-meisjes.

In de spelerskern zijn wel wat wijzigingen. Zo maken enkele speelsters de overstap naar de nationale reeksen of naar Dames 4, maar komen er ook enkele nieuwkomers met de nodige ervaring en ambitie bij. Samen met enkele talenten uit onze jeugdwerking zorgen zij voor een ruime en competitieve spelerskern bij D1 en D2.

Bij Dames 3 (recreatieve B) blijven Jeroen Cruysweegs en Erik Lauwers op post na hun kampioenenjaar met nagenoeg dezelfde spelerskern.

We hebben ondertussen toezeggingen van 24 speelsters, waardoor we volgende seizoen starten met dames 4 team (recreatieve C) dat op vrijdagavond zal spelen.

Het trainersteam wil niets aan het toeval over laten en is druk bezig om een stevig  voorbereidingsprogramma in elkaar te boksen. De sportieve ambitie is om elk jaar beter te doen, maar plezier in het spelletje blijft voorop staan.

Ondertussen zit ook het meisjes- en damesbestuur niet stil. We zijn volop bezig om de organisatie op het niveau van de nationale reeksen te brengen. De basis is er zeker, volgend seizoen zullen in 8 teams minimaal 140 meisjes & dames actief zijn bij Kon. Noorse S.V. !

Sportieve groeten,

Het meisjes- & damesbestuur